Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20g72kcal2.6g14g0.4g0.7g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.1g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g212kcal7.2g30g6.6g1.8g
Valittu annoskoko41g106kcal3.6g15g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g53kcal1.8g7.5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.3g8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338334