Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)21g27kcal4.4g0.1g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g7g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.8g34kcal2.5g0g2.6g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g144kcal14.6g1g8.8g0.2g
Valittu annoskoko41g72kcal7.3g0.5g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal3.7g0.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.7g1.2g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096