Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras3.9g13kcal0.5g2.3g0.1g0.3g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g5.9g5.9kcal0.5g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g50kcal2.2g8.4g0.2g1.4g
Valittu annoskoko41g25kcal1.1g4.2g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.6g2.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal2.7g10.1g0.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374