Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.7kcal0.8g0.3g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.1g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Pekoni, paistettu 0.9g4.8kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g141kcal9.6g0.8g11g0.8g
Valittu annoskoko41g70kcal4.8g0.4g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal2.4g0.2g2.8g0.2g
Arvot/100g100g170kcal11.6g1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886