Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Poronliha, paistettu 7g14kcal1.7g0g0.8g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g37kcal3.6g1.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko41g19kcal1.8g0.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.7g1.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305