Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)5.3g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g42kcal1g7.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko42g21kcal0.5g3.8g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.2g0.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305