Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g62kcal4.2g5g2.2g1.4g
Valittu annoskoko41g31kcal2.1g2.5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.1g1.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g75kcal5.1g6g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970