Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g9g7.1kcal1.5g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 19g20kcal0.7g3.6g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g77kcal4.6g9.2g2.2g1g
Valittu annoskoko42g38kcal2.3g4.6g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.2g2.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g92kcal5.5g11.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240