Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.8g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)12g21kcal2.2g0g1.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)8.2g17kcal0.2g0.3g1.6g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Hapankorppu 6g20kcal0.6g3.7g0.1g0.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2g0.4kcal0g0g0g0g
Liivate 0.7g2.5kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g173kcal7.6g8.8g11g1.8g
Valittu annoskoko42g87kcal3.8g4.4g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g43kcal1.9g2.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.6g13.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254