Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g54kcal3.6g3g2.8g1g
Valittu annoskoko41g27kcal1.8g1.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.9g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal4.4g3.6g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493