Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali24g5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g10g12kcal1.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki5g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g48kcal4.6g2.2g2.2g1g
Valittu annoskoko42g24kcal2.3g1.1g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal1.2g0.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.6g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935