Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala3.7g12kcal0.6g2.2g0.1g0.4g
Maitojuoma, profeel, valio13g2.5kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.7g1.6kcal0.4g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g16g10kcal1.7g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g88kcal7.2g8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko41g44kcal3.6g4g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.8g2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal8.7g9.7g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040