Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 7g5.7kcal0.1g1.2g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2.3g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g53kcal1.8g6.6g1.6g1g
Valittu annoskoko41g27kcal0.9g3.3g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.5g1.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.2g8g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902