Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g1.8g5.9kcal0.9g0.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g43kcal2.8g4.6g1g1.2g
Valittu annoskoko41g21kcal1.4g2.3g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.7g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.4g5.6g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304