Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio11g31kcal0.3g0.4g3.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 10g31kcal0.2g0.7g3.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 4.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Hunaja 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sinappi (teollinen)0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Anjovis-filee, 1 kpl3.3g6.9kcal0.3g0.5g0.4g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g153kcal1.6g6.2g13.2g1g
Valittu annoskoko42g76kcal0.8g3.1g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal0.4g1.6g3.3g0.3g
Arvot/100g100g184kcal1.9g7.5g15.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171