Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kuohukerma7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.2g4.6kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g148kcal10g1g11.2g0.4g
Valittu annoskoko42g74kcal5g0.5g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g37kcal2.5g0.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12g1.2g13.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005