Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.6g22kcal0.8g0g2.4g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.5g8.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g95kcal3g1.6g8.6g0.4g
Valittu annoskoko42g47kcal1.5g0.8g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal0.8g0.4g2.2g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.6g1.9g10.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272