Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g13g20kcal2.7g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g74kcal6.2g6.8g1.8g1g
Valittu annoskoko41g37kcal3.1g3.4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.6g1.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g89kcal7.5g8.2g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839