Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g7g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g52kcal4.2g3.8g2g0.2g
Valittu annoskoko42g26kcal2.1g1.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal1.1g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5g4.6g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571