Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.9g3kcal0.2g0g0.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)1.1g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g97kcal5.4g1.8g7.2g1g
Valittu annoskoko42g48kcal2.7g0.9g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal1.4g0.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977