Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hapankaali 14g4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7g10kcal1.3g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g45kcal3.2g3.6g1.8g1.2g
Valittu annoskoko42g23kcal1.6g1.8g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.8g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.3g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417