Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.7g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.4g10kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Grahamjauho 8.7g29kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g156kcal4.8g27.6g2g3.6g
Valittu annoskoko42g78kcal2.4g13.8g1g1.8g
Annoskoko puolitettuna21g39kcal1.2g6.9g0.5g0.9g
Arvot/100g100g188kcal5.8g33.3g2.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901