Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Spagetti Myllyn Paras11g38kcal1.4g7.7g0.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.5g8kcal1.3g0.7g0g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g163kcal6.8g19.6g6.2g1.8g
Valittu annoskoko42g82kcal3.4g9.8g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g41kcal1.7g4.9g1.6g0.5g
Arvot/100g100g196kcal8.2g23.6g7.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569