Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g16g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g89kcal5g2g6.6g0g
Valittu annoskoko42g44kcal2.5g1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.3g0.5g1.7g0g
Arvot/100g100g107kcal6g2.4g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528