Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalkkuna 4.7g9kcal1.5g0g0.4g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g27kcal3.2g1.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko42g13kcal1.6g0.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g7kcal0.8g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g32kcal3.8g1.4g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309