Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)3.5g11kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 18g23kcal3.6g0g0.9g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1.1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.7g2kcal0.4g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g96kcal9.4g6.8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko42g48kcal4.7g3.4g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal2.4g1.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g114kcal11.2g8.1g3.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550