Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 16g26kcal5g0g0.7g0g
Hunaja0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g84kcal10.2g1.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko42g42kcal5.1g0.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal2.6g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g101kcal12.3g2.2g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113