Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%6.2g5.6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g33kcal0.6g3g1.8g0.8g
Valittu annoskoko42g17kcal0.3g1.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.2g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal0.7g3.6g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204