Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi13g16kcal0.4g4.2g0.1g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Margariini 80% keskiarvo4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Perunajauhot,rainbow8.4g27kcal0g6.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g241kcal3g40.4g8.4g0.4g
Valittu annoskoko42g121kcal1.5g20.2g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g60kcal0.8g10.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901