Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.8g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g104kcal6.6g2g7.6g1g
Valittu annoskoko42g52kcal3.3g1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal1.7g0.5g1.9g0.3g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158