Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g24g10kcal0.1g2.9g0g0g
Kaurahiutale 1.9g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)6.2g22kcal0.7g4.3g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g154kcal3.8g28g2.8g1.6g
Valittu annoskoko42g77kcal1.9g14g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal1g7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g184kcal4.6g33.6g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844