Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1.1g0g
Kurkku, tuore4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g76kcal8.8g1g4g0.4g
Valittu annoskoko42g38kcal4.4g0.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal2.2g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g90kcal10.5g1.2g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751