Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g5kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli7.8g24kcal0.3g0.4g2.4g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g79kcal1g2.8g7.2g0.6g
Valittu annoskoko42g40kcal0.5g1.4g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal0.3g0.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716