Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.8g10kcal0.4g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7g16kcal2g0.2g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g158kcal7g1.8g13.4g1g
Valittu annoskoko42g79kcal3.5g0.9g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal1.8g0.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g189kcal8.4g2.2g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994