Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g13g2.5kcal0g0.5g0g0g
Puna-ahven savustettu 22g25kcal3.7g0g1.1g0g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g78kcal8.6g2.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko42g39kcal4.3g1.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal2.2g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.3g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271