Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g13g21kcal1g4g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g119kcal9.8g9g4.8g0.8g
Valittu annoskoko42g60kcal4.9g4.5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal2.5g2.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g142kcal11.7g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759