Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lehtiselleri 8.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%21g33kcal0.6g0.6g3.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10g7.8kcal0.4g0.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g270kcal5g26.6g15.6g6.8g
Valittu annoskoko410g135kcal2.5g13.3g7.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna205g67kcal1.3g6.7g3.9g1.7g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944