Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g201g249kcal9g50.1g1.2g2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g150g194kcal31.3g0g7.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g25g48kcal8.5g0.4g1.3g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g1034kcal100g107.4g21.2g9g
Valittu annoskoko410g517kcal50g53.7g10.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna205g259kcal25g26.9g5.3g2.3g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416