Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]21g72kcal2.6g0g7.9g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 63g175kcal6.5g5g14.4g0.1g
Sitruuna kuorittu 3.8g1.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g680kcal23.6g44.8g45.4g8.2g
Valittu annoskoko410g340kcal11.8g22.4g22.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna205g170kcal5.9g11.2g11.4g2.1g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209