Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 25g81kcal2.1g15.8g0.5g1.9g
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g6.3g13kcal0.9g1.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g358kcal10.4g55.8g9.2g9.8g
Valittu annoskoko410g179kcal5.2g27.9g4.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna205g90kcal2.6g14g2.3g2.5g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389