Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste53g14kcal0.5g2.5g0.2g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Kukkakaali, tuore53g11kcal0.9g1.2g0.2g0.9g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g229kcal18.2g16.2g9.2g6.2g
Valittu annoskoko410g115kcal9.1g8.1g4.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna205g57kcal4.6g4.1g2.3g1.6g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876