Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Broilerifilee, marinoimaton61g66kcal14.1g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Lanttu 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Juuriselleri 4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.4g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka44g15kcal1.2g2.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.8g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.8g4.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)18g61kcal2.2g12.2g0.3g0.6g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g359kcal36.6g37.6g6.4g4.6g
Valittu annoskoko411g180kcal18.3g18.8g3.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna205g90kcal9.2g9.4g1.6g1.2g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095