Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g113g84kcal19.1g0g0.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g141g96kcal2.3g21g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g70g42kcal0.7g3.2g2.8g0.4g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g84g25kcal1.7g2.5g0.3g2.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.8g6.2kcal0.5g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g507kcal48.6g54.4g8.8g5g
Valittu annoskoko411g254kcal24.3g27.2g4.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna205g127kcal12.2g13.6g2.2g1.3g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556