Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g113g149kcal23.6g0g5.6g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g113g224kcal22.5g0g14.6g0g
Margariini, Pirkka0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli28g84kcal1g1.2g8.4g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g1124kcal97.6g6.8g76.6g0.4g
Valittu annoskoko411g562kcal48.8g3.4g38.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna205g281kcal24.4g1.7g19.2g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720