Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g680g592kcal122.4g10.2g6.8g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)600g1044kcal105.6g0g69.6g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g300g30kcal3.3g3g0.6g3g
Kurkku 600g66kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g800g520kcal104g16g2.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore120g30kcal0g10.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g5070kcal691.8g174.2g166.8g46.6g
Valittu annoskoko4100g2535kcal345.9g87.1g83.4g23.3g
Annoskoko puolitettuna2050g1268kcal173g43.6g41.7g11.7g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573