RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1008g1438kcal126g3g103.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g800g2560kcal0g24g304g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)272g870kcal29.9g171.4g7.6g32.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1184g3966kcal163.4g758.9g27.2g71g
Raparperi 640g216kcal4.4g35.2g0.6g9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Hermesetas-jauhe36g104kcal0.4g20.2g0g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g19280kcal666.8g2231g896.6g276.8g
Valittu annoskoko4100g9640kcal333.4g1115.5g448.3g138.4g
Annoskoko puolitettuna2050g4820kcal166.7g557.8g224.2g69.2g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435