Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%875g1487kcal174.9g0g87.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino875g2974kcal201.2g463.6g32.4g52.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1399g474kcal42.8g68.6g1.4g0g
Ketsuppi, Felix88g79kcal0.9g18.4g0.4g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g175g490kcal33.2g0.2g38.5g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g88g315kcal24.5g1.7g23.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g264kcal23.1g0.5g18.9g0g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.2g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g12627kcal1019g1194.8g407.8g121g
Valittu annoskoko4102g6313kcal509.5g597.4g203.9g60.5g
Annoskoko puolitettuna2051g3157kcal254.8g298.7g102g30.3g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649