Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka164g134kcal5.6g31.1g1.6g1.6g
Palsternakka 468g297kcal2.3g55.2g1.9g21g
Porkkana 468g153kcal2.9g26g0.9g11.9g
Juuriselleri 234g74kcal2.9g10.8g0.5g7.2g
Peruna, keskikokoinen 60g701g421kcal10.5g91.2g0.7g6.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl468g140kcal21.5g8.9g1.4g7.5g
Sipuli (käsittelemätön)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)701g1636kcal79.2g3.5g136.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g468g1309kcal88.8g0g102.8g0g
Persilja 140g38kcal1.9g1.5g0.3g11.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g58g53kcal1.8g2g4.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g8636kcal440.8g482.8g502.8g142.2g
Valittu annoskoko4102g4318kcal220.4g241.4g251.4g71.1g
Annoskoko puolitettuna2051g2159kcal110.2g120.7g125.7g35.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566