Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g1501g1215kcal276.1g0g10.5g0g
Lohifilee 1501g2931kcal280.5g0g202.6g0g
Voi 150g1089kcal1.8g0.6g122g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl348g456kcal45.3g1.7g29.9g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Korppujauho 120g440kcal12.6g89.9g1.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g13321kcal1254.2g216.2g823.2g19.8g
Valittu annoskoko4104g6660kcal627.1g108.1g411.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna2052g3330kcal313.6g54.1g205.8g5g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855