Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1779g1067kcal26.7g231.2g1.8g16g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g900g54kcal0.9g4.5g3.6g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g598g987kcal119.6g0g59.8g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g227g173kcal2g54.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g4835kcal305.2g622.2g134.4g48.8g
Valittu annoskoko4104g2418kcal152.6g311.1g67.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna2052g1209kcal76.3g155.6g33.6g12.2g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198